Despre Noi

Print
Bookmark
Share on
Facebook Twitter Linkedin
Contact us

ArcelorMittal


ArcelorMittal este cea mai mare companie siderurgică din lume, fiind prezentă în peste 60 de țări.

ArcelorMittal este lider pe toate piețele globale importante de oţel carbon, incluzând industria auto, de construcții, electrocasnice și ambalare, având sisteme performante de cercetare și dezvoltare, precum și tehnologice. 

Grupul are de asemenea o activitate globală de minerit, cu un portofoliu de peste 20 de mine în operare și dezvoltare, fiind al 4-lea producător de minereuri de fier la nivel mondial. Cu unități de producție în peste 22 de țări de pe patru continente, Compania acoperă toate piețele industriale cheie, de la cele emergente până la cele mature, dispunând de rețele de distribuție remarcabile.

Prin valorile sale fundamentale, sustenabilitate, calitate și leadership, ArcelorMittal se angajează să funcționeze într-un mod responsabil, respectând sănătatea, siguranța și bunăstarea angajaților, contractorilor și comunităților în care operează.

Totodată, se angajează să acționeze în mod sustenabil cu privire la mediu, având un rol major în eforturile industriei de a dezvolta tehnologii inovatoare de producție a oțelului și cercetând și dezvoltând în mod activ tehnologiile și soluțiile siderurgice care contribuie la lupta împotriva schimbării climei.