Despre Noi

Print
Bookmark
Share on
Facebook Twitter Linkedin
Contact us

ArcelorMittal Distribution


Mai mult decât livrare de produse, Distribution Solutions răspunde așteptărilor clienților, oferind soluții siderurgice și servicii adecvate: gama largă de produse, expertiza în prelucrare și logistica optimizată sunt plusvaloarea noastră în distribuția oțelului. De fapt, Distribution Solutions nu oferă neapărat „produse”, cât mai degrabă „soluții siderurgice” – soluții globale care includ proiectarea și suportul tehnic. Companiile noastre au dezvoltat un stil de management care favorizează antreprenoriatul.

Distribution Solutions le oferă clienților o gamă largă de produse și servicii prin intermediul a mai mult de 400 de companii situate în întreaga lume, în aproximativ treizeci de țări. Distribution Solutions este clientul numărul unu al segmentelor de produse lungi și produse plate și este legătura esențială a Grupului între lumea utilizatorilor industriali de oțel și cea a producătorilor de oțel.

Companiile Distribution Solutions împărtășesc aceeași expertiză de marketing, care este o zonă de dezvoltare pe care grupul se bazează pentru clienții săi europeni.  Activitățile Distribution Solutions sunt de asemenea caracterizate prin nivelul ridicat al plusvalorii.