Produits

Impression
Marque-page
Partager sur
Facebook Twitter Linkedin
Contactez-nous

Exclusieve gevelsDeze systemen geven de gevels prestige en aanzien. De buitenbekleding wordt naar wens gemaakt en aangepast aan het door de architect ontworpen lijswerkpatroon.

Speciale perforaties, in bijvoorbeeld een cassettegevel, zorgen voor een zeer originele buienbekleding die het licht gefilterd doorlaat.

ArcelorMittal Construction Nederland biedt u creatieve gevelontwerpen in verschillende materialen (staal, koper, aluminium, roestvrij staal) en vergroot de mogelijkheden.

De architect kan gladde, vlakke delen afwisselen met gebogen delen, en blinde of zichtbare, grove of fijne verbindingen gebruiken.

Deze verschillende buitenbekledingen sluiten aan bij elke soort dragende muur, of het nu gaat om beton, metselwerk of een muur met een staalconstructie.  

Ontdek de verschillende typen exclusieve gevels:
Neemt u voor overige exclusieve gevels contact met ons op.


 

 

Caïman

Vanwege de onderbroken lijnen (schubbeneffect) en de onregelmatige welvingen lijkt Caïman wel door de wind geschapen. Dit systeem, dat bestaat uit roestvrijstalen of voorgelakt en gegalvaniseerd plaatstaal van 0,5 mm of 0,75 mm (afhankelijk van het materiaal), kan als buiten- en binnenbekleding worden toegepast.

Caïman kan verticaal, horizontaal en diagonaal worden gemonteerd. De lengte en breedte van de Caïman gevelelementen zijn variabel. Neemt u voor nadere informatie contact op met één van onze technische adviseurs.

Het glinsterende oppervlak tooit zich met de omgevingstinten en nodigt het landschap uit zijn kleuren van het seizoen prijs te geven
.  

Technische details:

   
Gevelbekleding  Downloads:

  

 

  8.00 m  

0.50 (RVS)
0.75 (staal)

variabel


Referenties

 

 

Abysse

Gevouwen, samengeperst of gerold, Abysse combineert al onze technologie in één product. Dit innoverend design wordt bekomen door het profiel te plooisen in symmetrische golven.

Technische details:

   
Gevelbekleding  Downloads:

  

  3,80 m  

variabel

variabel

Referenties
   

 

 

Baine

Dit diepe profiel geeft de wanden en daken van uw gebouw meer karakter door zijn wijde creativiteit. Dit sinusoïde-profiel bestaat in aluminium, gelakt of roestvrij staal. Uw gebouw zal meer diepgang krijgen door de creative oplossingen van het Baine profiel.

Technische details:

   
Gevelbekleding  Downloads:

  

  4,00m  

variabel

variabel


Referentie
 

 

 

Gascogne

Het Gascogne profiel kan gebruikt worden om de verbindingen van een gevel aan te passen om zo een gebouw zachter of uitdagender te maken. Gebombineer met glas, vormt dit profiel de basis van hedendaagse architectuur. 

Technische details:

   
Gevelbekleding  Downloads:

  

  5.00 m  

1.00

16.5 (staal)


Referenties
     
   
     

 

 

Ecaille

Het Ecaille systeem geeft uw gebouw een metallic of voorglakt staal uiterlijk waardoor er metallic spiegels ontstaan en er een spel wordt gecreëerd met reflecterend licht. Onzichtbare bevestigingen bevorderende esthetiek van het gebouw. Het Ecaille systeem is hoofdzakelijk bestemd voor toegepaste gevelbekleding met een verticale plaatsing.

Technische details:

   
Gevelbekleding  Downloads:

  

  5,00 m  

variabel

variabel


Referenties
 

 

 

Ressac

Het Ressac systeem zorgt door zijn plooiing een spel tussen schaduw en licht. Kan zowel verticaal als horizontaal geplaatst worden, waardoor het volume van een gebouw wordt benadrukt.

Technische details:

   
Gevelbekleding  Downloads:

  

  6,00 m  

variabel

variabel


Referenties
 

 

 

Mascaret

Mascaret is een gegolfd systeem dat het zonlicht filtert. Gepersonaliseerde perforaties zorgen voor een unieke uitstraling en een spel tussen licht en donker dat elk seizoen verandert. Dit systeem kan gebruikt worden voor horizontale of verticale zonwering.

Technische details:

   
Gevelbekleding  Downloads:

  

  2,95 m  

variabel

variabel


Referenties

 

 

Arguin

In binnen- en buitenbekleding of dakbekleding, Arguin transporteert je naar een wereld van decoratieve vrijheid.

Technische details:

   
Gevelbekleding  Downloads:

  

  4,00 m  

variabel

variabel


Referenties
   

 

 

Coques MD

Coques MD is een vlakke cassettegevel en kan verticaal en horizontaal worden gemonteerd met behulp van een railsysteem en bevestigingshaken. De minimale en maximale lengte en breedte maten zijn variabel. Neemt u hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Technische details:

   
Gevelbekleding  Downloads:

  

  3,00 m  

variabel

variabel


 

 

Cassettes BS

Cassettes is een vlakke cassettegevel en kan verticaal en horizontaal worden gemonteerd op verticale regels. De minimale en maximale lengte en breedte maten zijn variabel. Neemt u hiervoor vrijblijvend contact met ons op..

Technische details:

   
Gevelbekleding  Downloads:

  

  3,00 m  

variabel

variabel


 

 

Promplan

Het sandwichgevelpaneel Promplan is bestemd voor de uitvoering van horizontale of verticale gevelbekleding van privé-of openbare gebouwen, industriële gebouwen of commerciële gebouwen, zowel in nieuwbouw-als renovatieprojecten. 

Technische details:

   
Gevelbekleding  Downloads:

  

 

6,00

max. 4,0 m

40
50
60
100

0,59
0,46
0,40
0,25

0,0146
0,0153
0,0160
0,0188


 

 

Oxygen (Gevelbekleding)

Door verschillende perforaties combineert Oxygen esthetische schoonheid met een makkelijke installatie. Dit 3D-profiel zorgt voor een speling van licht en schaduw. De gevel krijgt hierdoor een creatief effect.


Downloads:

  Referenties
   

 

 

Ecume (Gevelbekleding)

Het Ecume profiel geeft naast esthetische schoonheid ook bescherming tegen zonlicht. Door verschillende inclinatie-mogelijkheden kan men controle van de hoeveelheid zonlicht uitoefenen.  Ecume kan verticaal of horizontaal geplaatst worden.

Downloads:

  Referenties

 

 

ST Lumière (Gevelbekleding)

ST Lumière "Grating" opent nieuwe mogelijkheden voor zonwering met complexe vormen en ontwerpen. Hierdoor baadt het gebouw in een spel tussen licht en schaduw.

Downloads:

  


Referenties
     
   
     

VERWERKINGSVOORSCHRIFTEN

Voordat de gevelsystemen toegepast kunnen worden, dient er eerst een bouwtekening gemaakt te worden waarbij de afmetingen van het gebouw, de openingen en de eventuele uitzetting in kaart worden gebracht.

Om de gevel zo vlak mogelijk te maken is een nauwkeurige uitlijning van de secundaire draagconstructies gewenst. Wij bieden zowel gevels met zichtbare als met blinde bevestiging.

De verwerking geschiedt conform de voorschriften van gevelbekleding (MDG richtlijnen) en volgens de geldende normen.

Er kan direct op een achterliggende constructie gemonteerd worden, of op platen die op de achterliggende constructie bevestigd zijn en die worden voorzien van isolatiemateriaal en een tweede, lichte achterliggende constructie.  Architecturale vrijheid
Creeer in absolute architecturale vrijheid en verken onze verschillende profielen, coatings en afwerkingen. Verruim de grenzen van uw verbeelding met onze gepersonaliseerde architecturale oplossingen. 

Vrijheid in materiaalkeuze
Personaliseer uw Visueel Innovatieve Geveloplossing met een brede keuze aan materialen: koper, aluminium, metallic finish of voorgelakt staal in een zee aan kleuren van onze Colorissime kleurenkaart, of roestvrijstaal in verschillende afwerkingen: mat, glanzend, platina of gebrusht. 

Vrijheid in plaatsing
Verschillende geveloplossingen aangepast aan verschillende dragende structuren (bijvoorbeeld voor baksteen, staal, hout of beton) en combineerbaar met thermische of akoestische systemen. Comineer esthetiek met een snelle plaatsing door enkele makkelijke stappen te ondernemen zoals beschreven in onze technische gids.