Contact

Impression
Marque-page
Partager sur
Facebook Twitter Linkedin
Contactez-nous

Social Media


Het gebruik van social media neemt toe in de bouwsector. ArcelorMittal Construction Nederland gaat hier ook in mee. Wij zijn actief op verschillende bekende platformen, zoals Twitter en Linkedin.

Graag ontmoeten wij u op onze social media kanalen. 


Volg ArcelorMittal Construction Nederland op Linkedin en blijf op de hoogte van ons laatste nieuws. Tevens goed om direct in contact te treden met onze technische adviseurs. 

  ArcelorMittal Construction Nederland heeft een eigen YouTube video kanaal waar video's over innovatieve producten en opgeleverde projecten worden geupload. Kijkt u hier met ons mee.

  Wij gebruiken onze eigen Facebook pagina als online platform waarop we foto's van verschillende gerealiseerde projecten met u kunnen delen. Klik hier voor onze nieuwste referentiefoto's.

  Voor korte nieuwsitems over de producten en projecten van Arval by ArcelorMittal Construction Nederland kunt u terecht op Twitter. Volg ons nu en blijf op de hoogte van het laatste nieuws! Twitter account: @ArcelorMittalNL

ArcelorMittal Construction Nederland is de eerste leverancier in Nederland die de markt van dak- en geveloplossingen verrast met een zelf ontwikkelde applicatie voor op de iPad. Download de "Arval by ArcelorMittal App" nu gratis in de App store.