About

Impression
Marque-page
Partager sur
Facebook Twitter Linkedin
Contactez-nous

Arval…
stimuleert uw verbeelding


Een ongekende reeks aan systemen en oplossingen voor dak, gevel en vloer. Een symfonie van kleuren en materialen die inspireren voor creatieve architectuur.


Zichtbare dynamiek met vooruitlopende technologie

Onder de naam Arval presenteert ArcelorMittal Construction Nederland architectonische en technische oplossingen voor gevels, daken, vloeren en plafonds, vervaardigd uit metaal. ArcelorMittal Construction Nederland is onderdeel van 's werelds grootste staalproducent ArcelorMittal.

Arval is meer dan een constructiesysteem. Wij begeleiden architecten en ingenieurs bij de ontwikkeling van een project vanaf de tekentafel tot aan het bouwproces. Door de expertise van onze medewerkers en de voortdurende ontwikkeling van producten naar systemen, maakt Arval "Haute Couture" in metaal en dit wordt overal toegepast waar architectuur en constructies voor de toekomst worden ontwikkeld.


Of het nu gaat om gekleurd staal, RVS, aluminium, zink of koper, de brede selectie van materialen en vormen van Arval maken het mogelijk om complexe ontwerpen te creëren. Het brengt de vormgeving van gebouwen op een hoger niveau.


 
Meer techniek

Arval biedt duurzame oplossingen en kleuren, afgestemd op extreme klimatologische omstandigheden met thermisch en akoestisch comfort die voldoen aan diverse brandwerendheidseisen. Het aanbod van Arval is aangepast aan uw verwachtingen en die van de eindgebruikers.

De benaderingswijze van Arval is gericht op de ontwikkeling van duurzame, milieuvriendelijke systemen door gebruik te maken van recyclebaar en gerecycled staal en geoptimaliseerde bekledingen, zodat uw creaties in perfecte harmonie met hun omgeving zijn.

Arval: systemen en oplossingen voor creatieve architectuur.

Voor meer informatie over onze mogelijkheden kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.