O poduzeću

Print
Bookmark
Share on
Facebook Twitter Linkedin
Contact us

Filozofija


Misija ArcelorMittal Distribution Solutions Hrvatska - Naša misija je stvaranje  dodatne vrijednosti klijentu kvalitetom distribucije, blizinom proizvoda i usluga, s jasno definiranim asortimanom. Naš cilj je zadovoljenje korisnika, zaposlenih, dioničara i željezara stvaranjem dugoročne budućnosti svima.

Filozofija ArcelorMIttal-a

Mjenjanje sutrašnjice: Naša filozofija, Naša vrijednost

Svjesni smo da naša pozicija u industriji čelika donosi jedinstvene odgovornosti. Zalažemo se za uspostavljanje globalno priznatih standarda imajući na umu i potrebe budućih generacija.

Naš cilj je osigurati vodstvo koje će preobraziti sutrašnju industriju čelika jasnom vizijom budućnosti, utemeljenu na konzistentnom skupu vrijednosti

Održivost

Predvodimo razvoj čelične industrije da bi osigurali najbolju budućnost za nju i generacije koje dolaze.

Naša posvećenost svijetu koji nas okružuje se proteže preko krajnjih granica da uključi ljude u koje ulažemo, zajednicu koju podržavamo i svijet u kojem poslujemo. Ovaj dugoročni pristup u središtu je naše poslovne filozofije.

Kvaliteta

Gledamo dalje od sadašnjice da bi predvidjeli industriju čelika sutrašnjice. Budući da kvalitetan rezultat ovisi o kvaliteti ljudi, tragamo da privučemo i obučimo najbolje ljude za pružanje vrhunskih rješenja svojim kupcima

Vodstvo

Mi smo vizionari, mislioci koji stvaraju svakodnevno nove mogućnosti .

Ovaj poduzetnički duh nas je doveo na čelo industrije čelika. Sada, krećemo se izvan onoga što svijet očekuje od industrije čelika.