Rólunk

Print
Bookmark
Share on
Facebook Twitter Linkedin
Contact us

Egészség és munkavédelem

Első a biztonság

Törekedve a fenntartható fejlődésre, az egészség és munkavédelem az ArcelorMittal-nál az első helyen szerepel. Ez azt jelenti, hogy semmi sem bírálhatja felül az egészség és munkavédelmet. Szabályaink minden alkalmazottra, partnerre, alvállalkozóra és látogatóra vonatkozik.

Az elmúlt években a biztonság folyamatosan javult, a frekvencia ráta 30-ról 3,5-re, míg a súlyossági ráta pedig 1-ról 0,35-re csökkent. Ezt az eredményt az okok és a balesetek elemzésével értük el.

A balesetek száma nem elegendő az elemzéshez, világossá vált, hogy a kitűzött nulla baleset alapelvet csak akkor tudjuk elérni, ha munkavállalóink hozzáállásán változtatunk és közös szerepvállalással megakadályozzuk a balesetek és incidensek kialakulását. Ennek fő célja, hogy ne csak saját magunkra figyeljünk, hanem a környezetünkben dolgozó kollégákra, partnerekre, alvállalkozókra és látogatókra egyaránt. Ezáltal maximális figyelmet tudunk biztosítani a kialakult veszélyes helyzetek és a balesetek megelőzésére.

Hadd osszuk meg Önökkel ezeket az alapelveket és kérjük segítségüket, hogy az ArcelorMittal egy balesetmentes munkahely legyen.