Informacije o nama

Print
Bookmark
Share on
Facebook Twitter Linkedin
Contact us

Filozofija ArcelorMIttal-a

Misija ArcelorMittal Distribucije Srbija - Naša misija je stvaranje  dodatne vrednosti klijentu kvalitetom distribucije, blizinom proizvoda i usluga, sa jasno definisanim asortimanom. Naš cilj je zadovoljenje korisnika, zaposlenih, akcionara i železara stvaranjem dugovečne budućnosti svima.

Menjanje sutrašnjice: Naša filozofija, Naša vrednost

Mi znamo da je naša pozicija u industriji čelika donosi jedinstvene odgovornosti. Zalažemo se za uspostavljanje globalno priznatih standarda sa potrebama budućih generacija na umu.

Naš cilj je obezbediti vođstvo koje će preobraziti sutrašnju industriju čelika. Imamo jasnu viziju budućnosti, utemeljenu na konzistentnom skupu vrednosti.

Održivost

Mi predvodimo razvoj čelične industrije da bi obezbedili najbolju budućnost za nju i generacije koje dolaze.

Naša posvećenost svetu koji nas okružuje se proteže preko krajnjih granica da uključi ljude u koje ulažemo, zajednicu koju podržavamo i svet u kojem poslujemo. Ovaj dugoročni pristup u središtu je naše poslovne filozofije.

Kvalitet

Gledamo dalje od sadašnjice da bi predvideli industriju čelika sutrašnjice. Budući da kvalitetan rezultat zavisi od kvaliteta ljudi tragamo da privučemo i odnegujemo najbolje ljude za pružanje vrhunskih rešenja svojim kupcima.

Vođstvo

Mi smo vizionari, mislioci koji stvaraju svakodnevno nove mogućnosti.

Ovaj preduzetnički duh nas je doveo na čelo industrije čelika. Sada, mi se krećemo izvan onoga što svet očekuje od industrije čelika.