Informacije o nama

Print
Bookmark
Share on
Facebook Twitter Linkedin
Contact us

O preduzeću

ArcelorMittal Distribucija Srbija d.o.o. kao deo ArcelorMittal grupe

Preduzeće ArcelorMittal Distribucija Srbija d.o.o. posluje na srpskom tržištu od 29.06.2004.g. kada je osnovano od strane Arcelor Negoce Distribution Europe Est S.A. Luxembourg. ArcelorMittal Distribucija Srbija je deo AcelorMittal grupe koja zapošljava više od 245.000 radnika, u više od 60 zemalja i daleko je najveći svetski proizvođač čelika sa 10% svetske proizvodnje.

ArcelorMittal Distribucija Srbija je preduzeće za trgovinu i usluge grupe ArcelorMittal u Srbiji. Ono pruža široku lepezu proizvoda crne metalurgije kao i usluga sa ciljem da obezbedi dugoročno zadovoljenje potreba svojih klijenata.

Zašto bi trebalo da odaberete naše preduzeće?

  • Nudimo veliki izbor materijala crne metalurgije, u svakom trenutku na lageru imamo preko 6.000 tona robe.
  • Fleksibilne isporuke.
  • Rezanje na meru.
  • Prevoz do klijenta.
  • Dodatne prateće usluge

Glavni klijenti su uglavnom velika preduzeća, pored toga ArcelorMittal Distribucija Srbija d.o.o. pruža usluge i manjim preduzećima. U Srbiji funkcionišu dve poslovne jedinice. Direkcija se nalazi na Novom Beogradu, a distributivni centar se nalazi Smederevu. U planu je otvaranje još tri distribuciona centra: Čačak za Zapadnu Srbiju, Bor za Istočnu Srbiju i Niš za Južnu Srbiju. Strateška lokacija poslovnih jedinica i skladišta širom regiona omogućuju preduzeću obezbeđivanje brze i visoko-kvalitetne usluge.