Informacije o nama

Print
Bookmark
Share on
Facebook Twitter Linkedin
Contact us

Zdravlje i bezbednost

Bezbednost na prvom mestu!

U cilju održivog razvoja, ArcelorMittal Distribucija stavlja zdravlje i bezbednost na vrh liste svojih prioriteta, što znači da ništa ne može zameniti bezbednost i zdravlje kada su zaposleni, kooperanti i posetioci u pitanju.

U poslednjih nekoliko godina stalno se unapređuje bezbednost, rezultirajući smanjenjem stope učestalosti nesreća sa više od 30 na manje od 3,5 i stope učestalosti ozbiljnih povreda sa više od 1 na manje od 0,35. Ovo je postignuto uklanjanjem potencijalnih uzroka nesreća koji su identifikovani, analizom svih nesreća i promenama menadžmenta pridajući mnogo više pažnje bezbednosti.

Kako sam broj nesreća nije bio dovoljan za analizu, postalo je jasno da za postizanje nula nesreća i stalno poboljšanje, stav svih zaposlenih u AMD morao se promeniti i zato  “Briga kolega” je primenjena, tražeći od svih zaposlenih i kooperanata da ne brinu samo o svojoj ličnoj bezbednosti, već i o bezbednosti svih svojih kolega. Na taj način možemo obezbediti da se maksimalna pažnja pridaje rizičnim situacijama i sprečavanju nesreća.

Dozvolite da podelimo sa vama ove vrednosti zdravlja i bezbednosti i pomozite nam da stvorimo ArcelorMittal Distribuciju radnim mestom bez nesreća.