Színek és bevonatok

Print
Bookmark
Share on
Facebook Twitter Linkedin
Contact us

Sinea

Extrém ellenállóság 40 év garanciával


 • A Sinea a legfrissebb fejlesztése az ArcelorMittal Arval csapatának. Elkötelezettségünk és tapasztalatunk diktálta azt az igényt, hogy minél ellenállóbb bevonatokat fejlesszünk.
 • Az újonnan tervezett épületekkel szemben támasztott gyakori igény, hogyt élettartamuk minél hosszabb legyen, ezáltal lehetővé téve a Föld természeti erőforrásainak megőrzését. A Sinea-nak köszönhetően ehhez a koncepcióhoz mi is hozzájárulunk.
 • A Sinea az egyetlen előfestett acél termék a piacon, mely hőre keményedő szerves poliuretán bevonatával akár 85µm értéket eredményez, több rétegű bevonattal rendelkezik, melyek mindegyike más kémiai adottságokkal rendelkezik. A Sinea rendszer tulajdonságai erősebbek és ellenállóbbak mint a különböző rétegeké külön-külön. Ez az új bevonati technológia lehetővé tette, hogy kifejlesztésre kerüljön az időjárási körülményeknek legellenállóbb bevonat.
 • A Sinea exkluzív 40 éves garanciát biztosít. A részletekkel kapcsolatosan konzultáljon velünk.
  - Kiváló vegyszerállóság
  - Jó korrozióállóság
  - Kiváló UV ellenállás
  - Kiváló kopás és erózió ellenállás
  - Kiváló karcállóság
  - Színtartóság
  - Nagyon magas tartósság 

Kivitelezési javaslat

A Sinea bevonat esetében előfordulhatnak színárnyalat eltérések a különböző gyártási ciklusok között. Ezért bizonyosodjon meg arról, hogy épületére elegendő anyagot rendeljenek egy időben, illetve, hogy a burkolatot azonos orientációban kivitelezzék.

További információk

Színek és bevonatok


Színválaszték

Bevonatok

Termék katalógusok

  Műszaki adatlap
  Katalógus
  Környezeti hatások kérdőív

Colorissime Evolution