Acoperiş

Print
Bookmark
Share on
Facebook Twitter Linkedin
Contact usAcest acoperiş îţi este oferit de numărul 1 mondial.

Oţelul este un material necesar şi de bază în construcţii. Utilizat pentru producerea de ţiglă metalică, face ca aceasta să fie uşoara şi să permită reducerea costului cu şarpanta de lemn.

Ţigla metalică Halny by Armat combină rezistenţa şi soliditatea oţelului cu estetica ţiglei standard. Pentru producţia ţiglei folosim materia primă de cea mai bună calitate. Ceea ce este important – produsul pe care îl primiţi de la noi, încă de la concepţie şi până la livrare a fost supus unui control de calitate în detaliu. Aceasta permite să păstram cele mai înalte calităţi ale produsului. Experienţa noastră îndelungată combinată cu cele mai noi tehnologii face ca produsul să îndeplinească aşteptarile dumneavoastră.
Halny by Armat face să simţiţi căldura şi siguranţa căminului dumneavoastră.Desenul alăturat  arată care este ordinea de montaj. Îmcepeţi montajul de la dreapta - de la streaşină la coamă. După montarea provizorie a primului rând, montăm al doilea rând şi potrivim poziţia lor în funcţie de fiecare dintre ele şi de streaşină. Se urmăreşte ca fiecare foaie de tablă să fie montată perpendicular pe linia streaşinii. Pentru fixarea tablelor se vor folosi şuruburi autofiletante livrate de ArcelorMittal Construction Romania. Media de utilizare a acestor şuruburi ar trebui sa fie în jurul a 6 – 9 bucăţi/ mp.

În detaliu este prezentat şurubul montat corect într-o placă de lemn de 4 x 6 cm.
Informaţie utilă

Acoperişul din ţiglă metalică monta peste:

• astereală tradiţională asemănătoare cu cea folosită la montarea ţiglei ceramice

• pe acoperişul existentŢigla metalică Halny by Armat este disponibilă atât în variantele clasice -  lucios (maro castaniu, roşu rubiniu, roşu armat) şi mat (maro cafeniu, roşu oxid, maro, verde crom, albastru, negru special şi gri grafit) – cât şi în culori speciale: varianta antic, goya şi vulcano.