Despre noi

Print
Bookmark
Share on
Facebook Twitter Linkedin
Contact us
Cine este ArcelorMittal Construction Romania?

ArcelorMittal, lider mondial in industria otelului, a fost fondat in 2006 prin fuziunea celor mai mari 2 grupuri metalurgice: Mittal Steel si Arcelor. In prezent ArcelorMittal are o capacitate de productie de 116 milioane tone, reprezentand circa 10% din volumul total de productie de otel la nivel global si 310,000 angajati in peste 60 de tari.

ArcelorMittal este astazi cel mai mare furnizor de otel la nivel global pentru industriile: auto, constructii, electrocasnice si ambalaje. 

ArcelorMittal Construction Romania este reprezentanta in Romania a diviziei de materiale de constructii a Arcelor Mittal. Pana in luna februarie 2008 compania s-a numit Kontirom, decizia schimbarii numelui fiind luata pentru a sublinia apartenenta la cel mai mare grup metalurgic din lume.

Cand am aparut pe piata? Kontirom a fost fondat in 1998. Pana in anul 2001 am activat ca reprezentanta Konti Steel Hellas (Grecia).

In 2002 Kontirom devine membru Arcelor Construction si deschide prima fabrica in Romania.

In 2006 – in urma fuziunii Arcelor si Mittal Steel, Kontirom devine parte din divizia ArcelorMittal Construction (AMC).

Operatiunile ArcelorMittal Construction sunt coordonate de la Paris.

In 2007 Kontirom a demarat un program de dezvoltare si investitii pentru marirea capacitatilor de productie, iar activitatea companiei s-a organizat pe cele trei divizii de activitate: Armat, Arclad si Arval.  

ArcelorMittal Construction Romania va asigura:

- Siguranta si promptitudine in furnizarea materiei prime

- Acces la resursele de inovatie ale grupului international

- Acces la informatii la nivel european si mondial pentru a studia tendintele pietei materialelor de constructii metalice

- Materiale si solutii noi pentru sectorul constructiilor prin cele trei divizii: Armat, Arclad si Arval