Descoperiţi produsele armat

Armat s-a dezvoltat in urma unei experiente in folosirea materialelor metalice pentru sectorul rezidential. Armat isi mobilizeaza eforturile pentru promovarea folosirii materialelor metalice la dezvoltarea proiectelor rezidentiale (tigla metalica, sisteme de drenaj, accesorii, kit-uri garaje metalice, case pe structura metalica).

Produsele Armat poarta amprenta calitatii brandului international prin marcajul CE si reprezinta solutia completa pentru proiectele rezidentiale si de bricolaj. Agentiile regionale Armat dispun, de un stoc de produse, dispozitive de taiere si indoire, si de o organizare a transporturilor. Ele sunt in masura sa faca livrarile in termen scurt, in general intr-o saptamana, nu numai in cazul profilelor din otel, ci si in cazul ansamblurilor de accesorii ce permit realizarea profesionala a unei instalari finalizate, in cele mai mici detalii.

Controlul strict al procesului de productie respecta in intregime normele cerute de Certificarea ISO 9001/2000.


La dispoziţia tuturor jucătorilor din piaţa de construcţii !

 

Reteaua de distributie Armat acopera toata tara si asigura o livrare rapida a produselor. Distributia este asigurata de Partenerii autorizati pentru Materiale de constructie. Astfel, firmele se pot aproviziona din apropierea lor sau a santierelor lor, de la furnizorii obisnuiti. Produsele uzuale au fost standardizate si sunt, de acum inainte, in stocul partenerilor distribuitori ai Armat. In plus, o organizatie raspunde rapid la cererile specifice. 

Ultimele știri